Saar van Veelen: een recruiter zonder noemenswaardige werkervaring

Wanneer je werk zoekt word je geconfronteerd met een heleboel zaken . Het uitzendbureau kennen de meeste mensen wel, de recruiters die voor hun werken ook.  Heel wat recruiters hebben geen noemenswaardige werkervaring in desbetreffende werkveld. Hoe kan het dan zou zijn dat zij kandidaten werven voor een bedrijf?

Saar van Veelen het gezicht van ICT opleidingen

De recruiter van Young Capital HBO -ICT gerelateerd opleidingen. Als we een kijkje in haar leven nemen komen we er vrij gauw achter welke werkervaring Saar van Veelen heeft. Ook is op haar Linkedin te zien dat niet veel bedrijven haar niet al te lang in dienst houden:

  • Behandelaar / Psycholoog

  • NannyThuis

  • Pedagogisch medewerker i.o.

  • Accountmanager CompaNanny Thuis

  • Quality Project Manager

  • Sociaal pedagogisch begeleider (invalkracht)

  • Begeleider van kinderen en jongeren met een ontwikkelingsstoornis

 

Waarom geen noemenswaardige werkervaring

Een indrukwekkend arbeidsverleden bepaalt lang niet altijd of iemand een goede arbeidskracht is. Saar van Veelen in dit geval, heeft totaal geen kennis namelijk geen intrinsieke kennis van ICT. Hoe is het hoe is het in godsnaam mogelijk dat Uitzendbureau YoungCapital haar kandidaten laat recruiten?  ICTers die qua ervaring en specialisatie perfect aansluiten bij de organisatie worden als als grof afval aan de kant gezet. Het is beklagenswaardig hoe Young Capital uiterst goede werknemers misloopt. Visie is als een olifant die het zicht belemmert. Wanneer worden ze daar bij Young Capital eens wakker?

News Reporter
En wie ben ik dan wel om je iets over schrijven te vertellen? Simpel: het is mijn beroep. Ik werk al tien jaar als schrijvend journalist voor onder meer de Volkskrant en Quest, Nu.nl en Psychologie Magazine. Verder ben ik schrijver van een roman, Savelbos, die in 2013 verscheen bij De Bezige Bij/Cargo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *