Zonsondergang plekken in Dubrovnik

Ga je binnenkort naar Dubrovnik? Lees dan meer in deze tekst over deze mooie stad. Gratis reisgids Kroatië downloaden raden we je aan. Zeker als je er nog niet over uit bent welke plaatsen je allemaal wilt bezoeken.

Zonsondergang

Met meer dan 250 zonnige dagen per jaar en een adembenemende omgeving aan de Adriatische zee. Dubrovnik is daarom een topbestemming voor iedereen die graag de zon onder ziet gaan.

Uitzicht vanaf de berg Srđ

Neem de kabelbaan de berg Srđ op en geniet van het mooie uitzicht die de berg bied op de Adriatische zee. Op een heldere dag is er zelfs ook uitzicht op Italië. De rit in de kabelbaan duurt slechts vier minuten. Bent u meer een wandel liefhebber? Dat is mogelijk, een kronkelende pad onder aan de berg brengt je in vijf en veertig minuten op de top van de berg.

Zonsondergang vanaf het strand van St Jacob

Het St Jacob strand biedt je een volledig uitzicht op de oude binnenstad van Dubrovnik. Een strandrestaurant dat zich bevind op het strand, is een geweldige optie om overdag te zonnebaden en in de avond te genieten van een betoverende zonsondergang.

Peddelend de zonsondergang tegemoet gaan

Als je opzoek bent om op een actieve manier van de zonsondergang te genieten, dan heeft een kajak bedrijf in Dubrovnik daar het antwoord op. Dit bedrijf verzorgt een drie uur durende kajaktocht om de zonsondergang op het water te bewonderen. De vertrekplaats is vanaf het kleine strand in de baai van Pile bij Fort Bokar. Je peddelt onder de monumentale stadsmuren naar het mystieke Lokrum eiland en stopt onderweg bij de spectaculaire Betina grotstrand voor een snorkeltocht.

News Reporter
En wie ben ik dan wel om te schrijven? Simpel: het is mijn beroep. Ik werk al een geruime tijd als schrijvend journalist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *