Design stoelen nu ook bij stoelenconcurrent beschikbaar

De stoelenconcurrent heeft een tal Design stoelen op voorraad. De voornaamste reden om een design stoel aan te schaffen is omdat het tijdloos is. Door de diversiteit aan kleuren en materie is er voor ieder interieur een passende stoel beschikbaar. Zo heb heb je met een klein budget al een Feelings Eetkamerstoel Sepp in je huiskamer staan, die vooral bekend staan door hun retro karakter. De kleur van het frame match met de kleur van de stoel en de ronde vormgeving van de stoel in combinatie met de ruime rugleuning zorgt ervoor dat je deze  comfortabele stoel niet meer kunt verlaten. En welk prijskaartje hangt hieraan? Voor slechts € 59,00 inclusief btw wordt het volledig gratis aan je huis bezorgt.

Voor een kleine verhoging (+40 euro) is de Eetkamerstoel Jerry van jou.Als ik je vertel dat de stoel een hoogte van 83 cm en breedte van 56 cm heeft ben je misschien niet erg onder de indruk. Wat deze stoel zo wel zo bijzonder maakt is de combinatie van houten poten, kunstof kuip en een vast kussentje in exact dezelfde kleur als de kuip, dit geeft een prachtig contrast. Onze interieurstijllisten staan graag voor je klaar. Dankzij professioneel advies zal ook jij de ideale design stoel vinden.

Ik heb mijn pakketje binnen, wat nu?

Ieder pakketje is voorzien van stap voor stap handleiding. Alle benodigde montageonderdelen worden geleverd met je stoel. Dit bestaat uit het frame en de zitting. In slechts een paar schroeven staat de eetkamerstoel klaar.

De kwaliteit behouden

Om de kwaliteit van je bekleding te verzorgen is het van groot belang om de stof van de juiste voeding te voorzien. Deze onderhoudsbehandelingen kun je 2 à 3 keer per jaar herhalen. Natuurlijk zijn deze onderhoudsmiddelen voordelig bij ons verkrijgbaar. Iedere stof heeft een eigen behandeling nodig. Neem als voorbeeld leder, bij deze stof is het aangeraden om gedestilleerd water te gebruiken. Het gebruik van bijvoorbeeld chemische middelen zal de leder op langer termijn beschadigen.

 

 

 

 

 

News Reporter
En wie ben ik dan wel om te schrijven? Simpel: het is mijn beroep. Ik werk al een geruime tijd als schrijvend journalist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *